Contact

Heeft u vragen over onze organisatie of producten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via info@viadicte.nl

Ingrid von Burg staat u graag te woord. 

 

Viadicte is ook te vinden op LinkedIn, Twitter & Facebook

 

Viadicte is gevestigd op de Nachtegaallaan 10-12, 5611 CV EINDHOVEN

 

Viadicte is een stichting met de volgende bestuursleden:

mr. Guido Schakenraad (Voorzitter)

mr. Jeroen Cliteur (Secretaris)

Henk Beekmans (Penningmeester)

 

 

  • Uw kwaliteitsbeleid en risicomanagement getoetst door een audit van Viadicte om uw kantoororganisatie en dienstverlening te professionaliseren.

  • Viadicte biedt een compleet uitgewerkt kantoorhandboek met voorbeeldmodellen en instructies voor uw kantoor.

  • Kantoren met een permanent kwaliteitsbeleid ontvangen van Viadicte een keurmerk Met Recht Tevreden. Het keurmerk is een teken dat uw kantoor voldoet aan de eisen op het gebied van kennis, integriteit en kantoorvoering. Het keurmerktraject stimuleert bovendien de efficiency en stroomlijning van uw organisatie.

  • Viadicte heeft een online klanttevredenheidsonderzoek (KTO) ontwikkeld.  Van iedere enquête die ingevuld wordt, ontvangt u per email een melding. Om de tevredenheid van uw clienten te monitoren heeft u op ieder moment van de dag toegang tot de digitale rapportage van uw kantoor. Doel van het klanttevredenheidsonderzoek is vast te stellen of en in welke mate uw cliënten tevreden zijn over de geboden dienstverlening. Bovendien wordt door het onderzoek inzichtelijk waar veranderingen noodzakelijk en verbeteringen wenselijk zijn. Klik hier voor een voorbeeld.  Klik hier voor het dowloaden van een folder over de KTO.